Staatsloterij

Staatsloterij

Iedereen in Nederland weet wel wat over de Staatsloterij, het is dan ook de grootste loterij van het land! De Staatsloterij heeft een enorme prijzenpot, de prijzen lopen namelijk tot in de miljoenen. Stel je voor dat je een van deze prijzen wint en dat met een gewonnen lot! Je kunt namelijk met een Staatsloterij prijsvraag ook kans maken op loten. Zo kun je meedoen aan de Staatsloterij, zonder ook maar iets te verliezen te hebben.

Hoe werkt een Staatsloterij prijsvraag?

De Staatsloterij kent verschillende soorten loten. Zo heb je het 1/5 Staatslot, het Staatslot, een Straatje van 10x1/5 Staatslot en een Straat van 10 Staatsloten. Elke Staatsloterij prijsvraag kan verschillende soorten loten als prijs hebben, zoals bijvoorbeeld 3x een Straat of 6 Staatsloten. Je kans op een grote geldprijs kan dus behoorlijk groot zijn. Net als met andere prijsvragen, heb je in deze categorie ook vaak keuze uit verschillende thema's. Je kan het jezelf heel dus heel makkelijk maken door een Staatsloterij prijsvraag te kiezen die gaat over een onderwerp waar jij veel over weet! Beantwoord een of meerdere vragen, vul je contactgegevens in en maak kans op ontzettend leuke prijzen!

Doe jij ook mee?

Meedoen aan een loterij is natuurlijk altijd ontzettend spannend. Het jammere is alleen dat als je niks wint, je wel verlies maakt. Je hebt natuurlijk de loten zelf moeten kopen. Door aan een Staatsloterij prijsvraag mee te doen, maak je kans op gratis loten, dat kan het meedoen alleen maar makkelijker en leuker maken! Je hebt dan hoe dan ook geen verlies gemaakt! De prijzenpot van de Staatsloterij loopt tot ver in de miljoenen, het is goed mogelijk dat jij met een gewonnen lot, een deel of de hele pot wint! Wacht dus niet langer en doe mee met een Staatsloterij prijsvraag. 

Terug naar overzicht