Mini winnen

Mini winnen

De Mini Cooper is een ontzettend leuke auto, je zult er vast wel eens een hebben zien rondrijden. Het is een compact autootje, maar dat wil niet zeggen dat je geen ruimte erin hebt. De Mini heeft een behoorlijke kofferbak en ook achterin is het groot, waardoor je meer dan voldoende ruimte hebt om passagiers etc. mee te nemen! De Mini is een auto voor iedereen, populair onder ouderen én jongeren. Daarnaast rijdt de auto natuurlijk ook super fijn! Neem deel mee aan deze Mini Cooper prijsvraag en maak kans op een gloednieuwe customized gratis Mini Cooper!

De auto customizen

Stel je eens voor hoe geweldig dat zou zijn, een Mini Cooper winnen! Je kunt de auto zelfs aanpassen naar jouw wensen. Je kunt de kleur van het exterieur van de auto kiezen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je de auto ook mooi vindt, dus naast het model is ook de kleur van de auto ontzettend belangrijk. Wat ook bij het exterieur hoort zijn de velgen. Deze kun je ook zelf kiezen! Velgen kunnen de auto een hele andere uitstraling geven. Kies je voor een stoere combinatie of een wat zachtere, je mag het allemaal zelf beslissen. Neven het exterieur is het interieur ook aan te passen! Je kunt kiezen voor lederen of stoffen bekleding in verschillende kleuren, zo kun je het interieur passend maken aan het exterieur! Een gratis Mini Cooper, precies hoe jij hem wilt hebben! Doe mee en wie weet staat die Mini straks bij jou voor de deur!

Makkelijk een Mini Cooper winnen

Deze Mini Cooper prijsvraag werkt heel simpel. Je kiest als eerste de kleur van de auto, het interieur en de velgen. Vervolgens vul je kort wat gegevens over jezelf in zoals je e-mailadres. Dat was het al! Deze gegevens stuur je allemaal op en dan maak jij dus kans op die door jou aangepaste Mini Cooper! Lekker makkelijk toch? Doe dus snel mee! 

 

Klik hier om kans te maken op een Mini

Terug naar overzicht