Mercedes winnen

Mercedes winnen

Mercedes-Benz, een automerk dat bij iedereen bekend is. Mercedes maakt prachtige luxe auto's. Ook kwalitatief scoort dit merk ontzettend als een van de hoogsten. De A-klasse Mercedes is een compacte en sportieve auto, met een stoer uiterlijk. Een super leuke auto om te hebben is het zeker. Zo'n Mercedes winnen klinkt helemaal geweldig, toch? Je zult nu wel denken, dat is onmogelijk! Maar nee hoor, door middel van deze prijsvraag maak jij kans op een gratis Mercedes!

Gemakkelijk een customized Mercedes winnen

Hieronder vind je een prijsvraag waarmee jij kans maakt op een Mercedes A-klasse. Deze kun je overigens aanpassen aan jouw voorkeuren. Het werkt heel eenvoudig. Je klikt op de link hieronder, vervolgens kies je zelf hoe je wilt dat de auto eruit komt te zien op 3 punten. Hierna vul je wat gegevens van jezelf in, zoals je e-mailadres. Dat was het al! Een gratis Mercedes die naar eigen wensen uitziet is toch de droom.

Doe mee en win!

Je kunt de gratis Mercedes op 3 punten customizen. Het belangrijkste zul je waarschijnlijk de kleur van de auto zelf vinden. Gelukkig kun je deze zonder probleem aanpassen naar jouw wensen. Vervolgens kies je ook de kleur van je interieur. Dit moet natuurlijk bij je exterieur passen, en de juiste uitstraling geven aan je auto. Als laatste kies je de velgen die jij het mooiste vindt, om de hele look compleet te maken. Zo'n prachtige aangepaste Mercedes winnen is natuurlijk het beste wat er is! Doe dus snel mee en wie weet staat deze gave wagen straks bij jou voor de deur! 

Terug naar overzicht