Cashback

Cashback

Een nieuwere methode om geld mee te besparen is cashback. Het is daarom ook nog niet heel bekend en wordt dus ook niet door veel shoppers gebruikt. Echter is het een hele effectieve manier om geld mee te besparen bij online winkelen. Je kunt heel eenvoudig best veel geld besparen bij ontzettend veel verschillende webshops. Zelfs de hele grote zoals bol.com en zalando.nl doen hieraan mee! Lees verder om meer te weten te komen over online winkelen met automatische korting!

Wat is het en hoe werkt het?

Cashback betekent letterlijk geld terug. Bij dit systeem krijg je een deel van het geld terug, dat jij hebt betaald bij aankoop van een product in een webshop. Om geld terug te kunnen krijgen, moet je via een cashback website, doorklikken naar de webshop. Bedenk wel dat niet elke webshop hieraan meedoet. De meesten gelukkig wel. De webshops die meewerken, zijn blij met de extra klanten die via deze websites komen en daarom krijgen de cashback website en de klant een percentage terug van het betaalde bedrag!

Verschillen in cashback websites

Een groot voordeel aan dit systeem is dat het altijd van toepassing is, dus ook bovenop een kortingscode. Je kunt dus altijd wat besparen, soms zelfs heel veel! Voordat je gaat shoppen raden wij dan ook aan om eerst websites voor online winkelen, zoals Eerst james, op te zoeken om te zien of je jouw product online kan winkelen met deze korting optie!

Natuurlijk zijn er ook verschillen tussen deze websites. De meeste verschillen zitten in de volgende factoren:

Terug naar overzicht